Complexul Baba Novac Residence 👍

După ce am scris de complexul Rose Garden, aș vrea să vă prezint și un complex imobiliar destul de bine realizat. Este vorba despre Baba Novac Residence.

Baba Novac Residence este un complex rezidențial de 6 blocuri din zona Dristor.

Lucruri pozitive despre Baba Novac Residence

Baba Novac Residence are o localizare foarte bună. Acest complex se află foarte aproape de stația Dristor. Stația de metrou Dristor este una dintre stațiile cele mai bine amplasate 🚊, excluzându-le pe cele din centru. Poți ajunge rapid la Piata Victoriei sau Piața Unirii fără să mai schimbi metroul.

Din Baba Novac Residence poți ajunge rapid în mall-ul Park Lake 🏬 sau în Parcul Titan 🌳. De asemenea, complexul se află lângă un mare spital 🩺 🏥.

Un alt lucru pozitiv despre Baba Novac Residence este că în mare apartamentele respectă cerințele minime de arhitectură. De asemenea, multe dintre băi au geam, astfel poți să aerisești mult mai bine 💩🤭.

Toate blocurile din complex au 8 etaje, deci sunt un pic mai sigure în caz de cutremur.

Apartamentele sunt separate prin cărămidă. Inclusiv, camerele sunt separate prin cărămidă.

Lucruri negative despre Baba Novac Residence

Sunt puține lucruri negative despre acest complex.

Un neajuns este că există un singur lift. Este destul de nasol să vii acasă și să o iei pe scări.

Pe de altă parte stând într-o locația atât de aproape de foarte multe puncte de interes, vei avea parte de un trafic mai aglomerat. Acest lucru nu mi se pare totuși un neajuns dacă folosești transportul în comun.

Părerea mea este că Baba Novac Residence a avut prețuri foarte bune la momentul vânzării. Acum vei găsi apartamente vândute de proprietari, iar prețurile sunt foarte mari.

Lasă un comentariu