Părere Complex Imobiliar Rose Garden 👎

Cum m-am născut în Sectorul 2, nu voiam să plec departe de casă când mi-am căutat apartament. Am vrut să cumpăr într-un bloc nou, așa am ochit complexul imobiliar Rose Garden de pe Șoseaua Colentina.

Rose Garden este un complex imobiliar format din 11 blocuri. A fost început înainte de criză și ultimul bloc a fost finalizat in 2013.

Nu e o regulă scrisă, dar constat că blocurile realizate în perioade de boom, sunt deseori mai slab calitative decât restul.

Lucruri negative despre Rose Garden

Lăsând la o parte că dezvoltatorul a fost o firmă turcă (țineți minte cutremurul recent 🌋〰️🌊), blocul nu a fost realizat chiar așa bine.

În primul rând multe din apartamentele de acolo, nu respectă cerințele minime de arhitectură pe care le găsiți în cartea Disconfort Residence.

Cred toate blocurile din complex au avut deja probleme cu terasa. Cred că toate terasele au fost refăcute pe banii proprietarilor, deci întreținerea a venit mare. Că veni vorba de întreținere, aceasta este uriașă și acest lucru este cauzat mai ales de noi probleme care apar la complex.

O altă problemă despre care țin minte este că o dată s-a stricat o țeava de apă care se afla în incinta complexului, sub parcare. Astfel, reparația a fost făcută din nou pe cheltuiala proprietarilor.

Stația de metrou cea mai apropiată este la Obor, deci aveți de mers ceva pe jos sau cu tramvaiul 21 😩. Colentina este, de asemenea, un cartier foarte aglomerat 🙁.

Un complex foarte mare cum este cazul Rose Garden, înseamnă mulți vecini, deci foarte probabil vei avea de a face și cu vecini enervanți.

Prețurile la apartamentele situate acolo sunt nejustificat de mari 😠.

Lucruri pozitive despre Rose Garden

Pe de altă parte, există și lucruri bune precum centrală la nivel de bloc, lucru mai convenabil deoarece tu ca simplu proprietar nu mai trebuie să-ți bați capul cu revizia și repararea centralei 😀.

Complexul fiind mare, costurile sunt împărțite la mai multe apartamente. Problema e că și spațiile comune sunt mari și acest lucru cauzează o mulțime de probleme.

Chiar dacă se află mai departe de metrou, complexul este în apropiere de Piața Obor, Veranda, secție de poliție, 15 minute mers pe jos până la Parcul Plumbuita.

Complexul are pază, dar oricine poate să se plimbe lejer prin complex.

Ce să evitați la Rose Garden?

Dacă ar fi după mine, nu aș lua vreun apartament acolo. În schimb, dacă chiar vreți vreun apartament acolo, aș evita complet cele 3 blocuri care sunt la strada, deoarece au magazine la parter. Aș alege să cumpăr în unul dintre blocurile de 9 etaje. De asemenea, aș evita complet parterul și ultimele două etaje.

Lasă un comentariu