Părere despre Iancu Guda 😃

Iancu Guda mi se pare că e injurat mereu de oameni și consider că nu merită acest lucru.

Cine este Iancu Guda?

Iancu Guda are o emisiune la Digi24, Bani în Mișcare. Acolo dă sfaturi generale despre investiții. În general, el le recomandă oamenilor să investească în indici bursieri 👍 și să nu mai investească în achiziții de apartamente.

De ce îl urăște lumea pe Iancu Guda?

Lumea îl urăște pe Iancu Guda pentru că de obicei el arată cu cifre de ce are el dreptate. Omul prezintă foarte multe statistici și formule,  care nu pot fi contestate. Practic, oamenii se enervează că nu prezintă situația cum vor ei.

Țin minte că acum un an jumătate, oamenii se luaseră de el deoarece a prezentat monedele virtuale ca pe o investiție foarte riscantă. De atunci, multe dintre monedele virtuale s-au dus în cap.

Ador review-ul acesta dat la cartea sa 🥲. Oamenii care nu câștigă din specula lor, sunt enervați că cineva îi învață să nu mai fie lacomi. Între timp piața criptomonedelor se cam tremură.

Review Emag pentru cartea Bani în mișcare

De asemenea, el e împotriva ideii generale a românilor, aceea de a cumpăra apartamente și de a le da în chirie. În schimb, prezintă investiții pe termen lung în indici bursieri.

Iancu Guda merită mai multă apreciere

Iancu Guda merită mai multă apreciere. Serios! Cartea lui Banii în mișcare ar trebui să fie citită de cât mai mulți români.

Omul te învață diferite tipuri de investiții si ce să faci cu banii tăi. Cartea lui este o bună introducere pentru orice om.

Părerea mea e că ar trebui să apreciem și autorii români care merită acest lucru!😃

Sursă foto: digi24.ro

 

 

 

Lasă un comentariu